Krokodili Male Albania

ë, disa kanë përdorur astrologjinë për të gjeneruar pritje shumë specifike që mund të verifikohen kundër rezultateve në botën natyrore. në një studim të kujdesshëm, provat nuk mbështesnin vlefshmërinë e ideve astrologjike.krokodili Kjo përvojë është e zakonshme në shkencë – shkencëtarët shpesh testojnë ide që rezultojnë të Të jesh gabim. Sidoqoftë, Për shembull, sipas astrologjisë, shenja e zodiakut ndikon në aftësinë e dikujt për të komanduar respekt dhe autoritet. Meqenëse këto tipare janë të rëndësishme në politikë, mund të krokodili presim që nëse astrologjia shpjegonte me të vërtetë personalitetet e njerëzve, shkencëtarët
  • krokodili
  • shqip
0
Total Reach
0
Tribemates
0
Tribes
0
Posts

Influencer Stats

Page Views
N/A
Visitors
N/A
Page Views
N/A
Visitors
N/A
Views
6
Subscribers
0
CHANNEL Followers / SUBSCRIBERS Views
Krokodili Blog N/A N/A
Krokodili N/A N/A
Krokodili 0 6

stream-profile
 
Mundesuar nga Krokodili.alUjori është një nga ato shenjat e ndërlikuara që i jep më shumë rëndësi miqësisë sesa marrëdhënies në...
Blog
1 year ago
 
Mundesuar nga Krokodili.alGaforrjaShumë të fokusuara pas familjes, por përgjithësisht zhgënjehen. Mbase nga pritshmëritë e larta, ose mbase ngaqë e mbytin...
Blog
1 year ago
 
Mundesuar nga Krokodili.alHoroskopi per neser Date 17 Qershor 2021
Blog
1 year ago
 
Mundesuar nga Krokodili.alLexoni tani si do te jete horoskopi ditor per daten 18 Qershor 2021 ne shqip. Horoskopi ditor eshte gjeja e pare qe njerezit kontrollojne ne mengjes per te ditur si do te...
Blog
1 year ago
 
Mundesuar nga Krokodili.alNë astrologji, ka gjithmonë një ndarje të shenjave, bazuar në temperamentin e tyre dhe mënyrat se si i përballojnë situata të...
Blog
1 year ago